top of page

ONZE DIENSTEN

Wij streven ernaar u te ontzorgen en u prijskwalitatief bij te staan met onze diensten.

SoulConstruct.png
SoulConstruct.png

GEVELBEPLEISTERING

Van opknapwerken tot volledige gevelrenovatie, isolatie en perfecte afwerking. Met onze ervaring in crepiwerken en andere afwerkingen zoals houten gevels en trespa, helpen we u graag verder.

SoulConstruct.png
Platte daken vector logo

PLATTE DAKEN

U kan bij ons terecht voor uw dakwerken, met platte daken als ons vak. Een totaalproject met isolatie en afwerking, of louter een opknapbeurt. Wij zijn gecertificeerde Resitrix plaatser, ervaren plaatser van roofing en mastersystems EPDM.

SoulConstruct.png

BADKAMERRENOVATIE

Van de sanitaire ruwbouw tot de perfecte afwerking. Dankzij onze expertise in beton ciré en tegelwerken, realiseren wij het plaatje dat u voor ogen heeft. Ook als u er nog niet helemaal uit bent, kunnen wij u verder helpen met goede raad. Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismaking.

Soul Construct logo
SoulConstruct.png

TEGELWERKEN

Het betegelen van vloeren of wanden in keramische tegels, zelliges, parkettegels of grote tegels. We verzorgen dit proper en met oog voor detail.

Top Ciment brand logo

BETON CIRÉ - TOP CIMENT

Soul Construct biedt afwerkingen in microcement aan in samenwerking met Top Ciment. Wij volgen de nieuwste afwerkingen op de voet en helpen u graag om de juiste afwerking te kiezen voor uw project.

Isolatie vector logo

ISOLATIE

Gevelisolatie en dakisolatie met de nodige afwerking. 

VRAAG OF OFFERTE?

Bedankt voor uw bericht, wij komen hier spoedig op terug.

bottom of page